20 maj 2015

Det rör på sig!

Ja, en massa olika saker rör på sig faktiskt. Här kommer en liten rapport om några av dem:

Jag har sålt den sista uppsättningen av Nor Bannog-häften. Därför har jag uppdaterat den gamla beställningssidan till att bara vara info om häftena. I samband med det har jag ändrat lite så menyn för sidorna här på bloggen nu ligger till höger som allting annat i skrivbordsversionen.

I-IV låg stiligt upplagda i Foxshoppen på GothCon 2014.
Det är väldigt väldigt trevligt med små häften och det kanske blir fler, men i nuläget är det nya regelboken som gäller om du vill du ha Nor Bannog-material i tryck. Kickstartern för nya utgåvan har tagit sig drygt en tredjedel på vägen, och har alltså en bit kvar innan det är klart att vi får vår snitsiga bok. Ju fler vi blir desto snitsigare blir boken, så peppa din vänner och bekanta! Om de bor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Visby, Karlstad eller Umeå så kan de få gå till en spelbutik på hemmaplan och hämta ut sin bok. Trevligt säger jag som får anledning att kila ner till Collectors Point.

En annan crowdfundingnyhet är att Järn har sprängt ytterligare ett stretch goal vilket betyder att vi som bidragit kommer få bekanta oss med med häxdrottningen Östveden. Dessutom har tilläggsnivå för ett tärningsset med runinspirerad design blivit upplåst:

Slutligen en till nyhet här på bloggen: en sida för att bjuda in dig till att bidra med material till bloggen. Om du har något liggande som du tycker skulle passa fint här så tveka inte att höra av dig!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar