27 januari 2014

Två år med Nor Bannog

Tänk, Nor Bannog fyller två år idag. Jag var inte riktigt beredd på att 2013 skulle passera så raskt, men nåja – nytt år, nya tag.

Har du nåt favoritinlägg från senaste året? Är det nåt särskilt du skulle vilja se på Nor Bannog under 2014?

Om jag får välja årets tre bästa så blir det nog Enkel heraldik, Tusentals trollstavar och 20 saker du kan stöta på i Highstone-skogen. 20 saker-formatet blev jag riktigt förtjust i så det kommer komma fler av det slaget, och jag hoppas att det inte kommer som någon överraskning att pyssel och tabeller ligger mig varmt om hjärtat.

Framöver hoppas jag återkomma till Projekt Niederbek som inte lämnat idéstadiet än, skriva ett matigt inlägg om några av de ämbeten som är kopplade till feodala gods, och förstås spela mer Saga än ifjol.

Må Panons nåd lysa över oss och året 2014.

4 kommentarer:

 1. Bilderna på de hedniska dräkterna tyckte jag bäst om, jag har alltid gillat konflikten mellan gamla hedniska och den nya religionen.

  Sedan kom slumptabellerna, tätt följt av Nor Bannog-häftena. Det produceras alldeles för lite material till Saga.

  Vad vill man då se under detta år? Fler slumptabeller, mer äventyrsuppslag och framför allt skulle jag vilja se lite tips på hur man får med spelarna på "kulturspel"

  SvaraRadera
 2. Vad roligt med så utförlig feedback! Slumptabeller och frön till äventyr/kampanjer kan jag lova. Får klura på om jag har några tips att komma med om kulturspelandet!

  SvaraRadera
 3. Det är alltid kul att läsa Nor Bannog-bloggen, och särskilt uppskattar jag när du skriver om seder och bruk i den europeiska medeltiden, och hur dessa kan användas i spel.

  SvaraRadera